Logo

Banner Verandawoning actueel

 • Wilgenhof Woubrugge
 • Het Groene Kruid Heerhugowaard
 • Het Groene Kruid Heerhugowaard
 • Slingerak De Meern

Actueel archief 2012

 • 27 november 2012
  Rijsenhout, 27 november 2012.Deze week worden de eerste Verandawoningen in het nieuwbouwproject De Veranda in Leerdam opgeleverd.Timpaan ontwikkelde in dit project 20 Timpaan Verandawoningen ® in opdracht van Kleurrijk Wonen samen met Bloeii Ontwikkeling. De bouw is gestart in april dit jaar. Er zijn binnen het bouwblok 4 verschillende typen ontwikkeld. Type A en C voor de starters, waarin het onderscheid ligt in een badkamer op de verdiepingsvloer of niet, en type D en E als seniorenwoningen waarbij type D een badkamer op de begane grond heeft.Kijk voor meer informatie op de website van het project: http://www.deverandaleerdam.nl/ lees verder »»
 • 31 oktober 2012
  Vijfhuizen, 31 oktober 2012.Kom op zaterdag 3 november 2012 naar het OPEN HUIS in het prachtige nieuwbouwplan "Aan 't Park" te Vijfhuizen. Nog één woning te koop: eengezinswoning met voor-, zij- en achtertuin, grote woonkamer met uitbouw aan tuinzijde, vier slaapkamers, luxe badkamer, prachtige rustige en zonnige ligging, kaveloppervlakte ca. 255 m2, woonoppvervlakte ca. 172 m2. De laatste woning is nu in aanbouw en kunt u van binnen bezichtigen tussen 10.00-12.00 uur, adres Jack Sharp Park 2 Vijfhuizen (tegenover Fuikweg 27). lees verder »»
 • 18 september 2012
  Rijsenhout, 18 september 2012Op vrijdag 21 september a.s. start de bouw van het project Het Groene Kruid in Heerhugowaard. Wethouder De Boer van de gemeente Heerhugowaard zal de feestelijke eerste paal gaan slaan. Het betreft een project van 24 Timpaan Verandawoningen® die medio mei dit jaar in de verkoop zijn gaan. Binnen vier maanden zijn alle woningen verkocht. Ontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout is zeer content met dit resultaat.Directeur Jaap Zwart: “We zijn erg blij dat het project zo snel is verkocht en dat de bouw nu gaat starten”. Het plan bestaat uit twee blokken van zes Timpaan Verandawoningen® in een rij en een blok van twaalf Timpaan Verandawoningen® rug-aan-rug geschakeld. De woningen worden zeer energiezuinig, hebben een hoog wooncomfort en een gezond binnenklimaat.Vlieg Makelaars uit Heerhugowaard heeft de woningen verkocht. Komende vrijdag zal aannemer Henselmans uit Noord-Scharwoude starten met de bouw van het project. Wethouder De Boer van de gemeente Heerhugowaard zal de feestelijke paal van het project slaan in het bijzijn van de kopers en betrokkenen van het project. Na deze start bouw is er een receptie in restaurant Oost 4 van Sportlagune in Heerhugowaard.'Like' de pagina van Het Groene Kruid op Facebook om op de hoogte te worden gehouden van de vorderingen van de bouw! https://www.facebook.com/HetGroeneKruid lees verder »»
 • 25 juli 2012
  Rijsenhout, 25 juli 2012.Op dinsdag 24 juli jl. hebben Jaap Zwart, directeur van Timpaan, en Arnold Henselmans, directeur van Henselmans Bouwbedrijf, handtekeningen gezet onder de realisatieovereenkomst van het project Het Groene Kruid in de Stad van de Zon te Heerhugowaard.Wonen in De Stad van de Zon betekent wonen in één van de grootste energie-neutrale wijken van de wereld. Timpaan realiseert hier 24 Timpaan Verandawoningen®. Deze unieke woningen voldoen aan de hoogste bouwtechnische criteria en zijn daardoor laag energievragend, onderhoudsarm, bieden het hoogste wooncomfort en een gezond leefklimaat. Met drie kamers en een veranda, al dan niet met tuin, bieden zij prachtige woonruimte aan één- en tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen. Daardoor lenen de woningen zich met name voor starters. De verkoop is 15 mei 2012 van start gegaan. lees verder »»
 • 1 juli 2012
  Nieuwsbrief Bloeii, juli 2012.Aan de rand van de Raadsliedenbuurt in Leerdam-West is Bloeii in opdracht van KleurrijkWonen gestart met de ontwikkeling van 20 Verandawoningen voor starters. Dit project is ingegeven door een veranderende markt en een blijvende vraag naar starterswoningen. Het oorspronkelijke plan om 2-onder-1-kapwoningen te realiseren is daarmee van de baan. Door samenwerking te zoeken met Timpaan, is het Bloeii gelukt om het project rendabel te maken, maar er ook voor te zorgen dat de woningen betaalbaar zijn voor starters. Ze zijn bovendien energiezuinig en bijzonder vormgegeven. Zoals de naam al zegt: de woningen hebben een veranda in plaats van een tuin. Om te vieren dat de bouw inmiddels in volle gang is, vond op 28 juni jongst leden een druk bezochte en feestelijke bijeenkomst plaats. De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2013. lees verder »»
 • 7 mei 2012
  Rijsenhout, 7 mei 2012 - Op dinsdag 15 mei 2012 start projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout met de verkoop van het project ‘Het Groene Kruid'. Dit project bestaat uit 24 starterswoningen in ‘Land van Luna' , plandeel 4 van Stad van de Zon te Heerhugowaard. In het project komen 24 Timpaan Verandawoningen®, verdeeld over 3 blokken woningen. Het blok Weegbree bestaat uit 12 woningen die rug-aan-rug worden gebouwd. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van circa 77 m2 met een veranda aan de voorzijde. De prijs van deze woningen is vanaf € 139.900,-- vrij op naam (inclusief notariskosten en 19% BTW). De blokken Tijm en Melisse bestaan ieder uit een rij van zes woningen met een woonoppervlakte van circa 85 m2. Deze woningen hebben een veranda met tuin. De vrij op naam prijs van deze woningen is vanaf € 159.900,-- (inclusief notariskosten en 19% BTW). lees verder »»
 • 23 maart 2012
  VOL Nieuws, 23 maart 2012.Kaag en Braassem - Projectontwikkelaar Timpaan en Bolton ontwikkelen op dit moment ‘plan Wilgenhof’. Vorig jaar is er een informatiebijeenkomst georganiseerd om omwonenden en geïnteresseerden in te lichten over dit plan. Op dinsdag 27 maart van 19.30 tot 21.00 uur wordt in Sporthal Oudendijk in Woubrugge een tweede avond georganiseerd om de inmiddels aangebrachte veranderingen in dit plan uit te leggen.Ondertussen zijn de ontwikkelaars, in samenwerking met de gemeente, bezig om het plan een aantal stappen dichterbij de realiteit te brengen. Dit houdt, onder meer, in dat het bestemmingsplan gewijzigd dient te worden. Deze wijziging is inmiddels aangevraagd. Op dinsdag 27 maart wordt een informatieavond georganiseerd waarbij deze actie, samen met de veranderingen in het plan ten opzichte van de vorige keer, uitgelegd worden. Zowel mensen van Timpaan, Bolton Ontwikkeling als de Gemeente zijn aanwezig om uitleg te geven en vragen rondom het plan, de planning, de procedure en bijvoorbeeld prijzen te beantwoorden.Belangstellende zijn van harte welkom op dinsdag 27 maart, van 19.30 tot 21.00 uur bij Sporthal Oudendijk in Woubrugge!http://www.volnieuws.nl/index.php?option=com_k2&view=item&id=15798:infoavond-plan-wilgenhof&Itemid=4746  lees verder »»
 • 31 januari 2012
  Het Kontakt, 31 januari 2012.LEERDAM - Meer dan honderd mensen kwamen maandag naar de kick off van het project ‘De Veranda’. Het gaat om twintig woningen in de Raadsliedenbuurt. Het project ontleent zijn naam aan de veranda’s aan de voorzijde van alle woningen. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Inschrijven is mogelijk tot en met 8 februari, daarna zal de toewijzing plaatsvinden aan de hand van een loting bij de notaris. Alle informatie is vanaf nu verkrijgbaar bij van Ekeren Koster Makelaardij, Kerkstraat 7 in Leerdam of via facebook.com/deverandaleerdam.www.hetkontakt.nl/nieuws/43364/volle-bak-bij-start-verkoop-de-veranda.html  lees verder »»
 • 24 januari 2012
  RTV Lokaal - Kaag en Braassem, 24 januari 2012.Job Grovenstein, WOUBRUGGE - Door de politiek is het licht op groen gezet voor de bouw van 42 woningen op de locatie Wilgenlaan. Daarmee kan procedure voor planologische afwijking gestart worden in het kader van de Wabo om de bouw mogelijk te maken.Aan de oostkant van de Kerkweg, ingeklemd tussen de de A. de Graaflaan en Vrouwgeestweg, ligt al vele jaren een braak stuk land. Tien jaar geleden heeft de firma Jansen uit Rijpwetering het verzoek bij de toenmalige gemeente Jacobswoude ingediend voor bedrijfsgebouwen met enkele woningen. Het is hem nooit gelukt daar voldoende belangstelling voor te werven waardoor de uitvoering van zijn plan niet is doorgegaan.Er is nu een nieuw plan van de firma Timpaan die een bouwvergunning heeft aangevraagd voor 42 woningen. Al in 2009 heeft de huidige gemeente Kaag en Braassem ingestemd met een bestemmingsplan wijziging van bedrijventerrein naar woningbouw wat met name de bewoners aan de Vrouwgeestweg toejuichen.  Zij hoeven nu niet te vrezen voor geluidsoverlast van bedrijven.Maandag 23 januari is het plan besproken in het Politiek Forum van de gemeente waarbij alle fractie unaniem akkoord zijn gegaan met het voorgestelde plan.Projectleider Thijs van der Heijden van Timpaan: 'we zijn erg blij met de gang van zaken en de contacten met de gemeente. Binnenkort beginnen we met het civiele werk door het opbrengen van 50 cm zand door de firma Plegt-Vos uit Langeveen. Dat moet dan een half jaar inklinken. Ondertussen gaat de planprocedure door en wanneer alles volgens plan verloopt, zonder vertragingen, kan de eerste paal in de herfst de grond in. Dan zou de eerste woningen in het voorjaar 2013 opgeleverd kunnen worden. We gaan 16 starterswoningen van 170.000 euro, 12 doorstartwoningen van 210.00, 6 levensloopbestendige woningen van 250.000, 5 eengezinswoningen van 390.000 en 3 grote vrijstaande woningen van 480.000 euro bouwen. Het wordt een heel leuk complementair wijkje met speelvoorziening.'  Van der Heijden benadrukt dat aan de genoemde prijzen geen rechten aan ontleent kunnen worden.Timpaan uit Rijsenhout is verantwoordelijk voor het ontwerp, Bolton uit Woerden bouwt.http://kaag-en-braassem.rtvlokaal.nl/nieuws/groen-licht-voor-wijk-wilgenlaan/dc3dbdec-3f01-4abd-9864-74a009cacf84  lees verder »»
 • 20 januari 2012
  Leidsch Dagblad, 20 januari 2012.WOUBRUGGE - Twee projectontwikkelaars, Bolton Ontwikkeling uit Woerden en Timpaan Horizon uit Rijsenhout, krijgen toestemming voor de bouw van 42 huizen aan de Wilgenlaan in Woubrugge.Het terrein was oorspronkelijk bedoeld als bedrijfsterrein, maar er meldden zich geen kandidaten. Toen Bolton en Timpaan zich in 2009 op het gemeentehuis meldden met het voorstel voor een woonwijk, gaven B en W daarvoor dan ook snel toestemming.http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal/leidenenregio/article13557733.ece/Nieuw-wijkje-in-Woubrugge  lees verder »»

Pagina's