Logo

Banner Verandawoning actueel

 • Wilgenhof Woubrugge
 • Het Groene Kruid Heerhugowaard
 • Het Groene Kruid Heerhugowaard
 • Slingerak De Meern

Actueel archief 2015

 • 22 december 2015
  Dankzij het succes van de eerste fase van dit deel van het project te Veenendaal, is er besloten om direct verder te gaan met de verkoop van de volgende fase! In de nieuwe fase gaat het middelste blok van de Smart woningen in verkoop (dit betreffen 16 woningen, waarvan 8 op het westen en 8 op het oosten zijn georiënteerd). Daarnaast gaan tevens de laatste 8 Large woningen in de verkoop. Deze woningen zijn met de tuin op het westen georiënteerd. De Smart woningen hebben een vrij op naam prijs vanaf € 167.950,--. De prijzen van de Large woningen zijn vanaf € 259.950 vrij op naam. Een en ander is afhankelijk van de ligging en de afbouwopties. Er worden drie Smart woningen aangeboden met een ‘woonklaarpakket’, waarbij de woning wordt voorzien van een laminaat vloer en de wanden worden gestuct en geschilderd. Daarnaast wordt er een complete keuken geplaatst met inbouwapparatuur (vaatwasser, gasfornuis, combi magnetron, koel- vries combinatie). De brochure, prijslijst en inschrijfformulier kunt u downloaden op de website of ophalen bij Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars of Diepeveen Makelaars. Indien u belangstelling heeft voor (één van) de aangeboden woningen dan verzoeken wij u het inschrijfformulier in te vullen en uiterlijk maandag 4 januari 2016 om 12.00 uur in te leveren bij 1 van de makelaars.   lees verder »»
 • 1 december 2015
  Cobouw, 26 november 2015. Door Theo Leoné. Aan de westkant van Veenendaal, nabij de Rondweg-West, worden 250 woningen gebouwd. Ze zijn onderdeel van het bouwplan De Veense Poort, dat in opdracht van De Veense Poort Vastgoed BV wordt ontwikkeld door Timpaan. De huizen worden fasegewijs gebouwd. Tijdens de eerste fase verrijzen zo’n negentig woningen. Het betreft circa 46 grondgebonden verandawoningen en ongeveer 42 appartementen. De verandawoningen worden aan en rond de 1e Melmseweg gebouwd. Het gaat daarbij om een compact woningtype met een gebruiksoppervlak van minimaal 75 vierkante meter. De verkoop van deze huizen is inmiddels begonnen. De prijzen beginnen bij 159.500 euro. Aan de noordzijde van het gebied is een appartementengebouw gepland. De oppervlakte van de appartementen verschilt: 55, 75 en 100 vierkante meter.  Bij de verschillende woningtypen worden steeds dezelfde kleuren en materialen gebruikt. Hierdoor ontstaat  een sterke samenhang tussen de verschillende gebouwen. De wijk is midden in een levendig gebied in Veenendaal gesitueerd, met winkels, restaurants en gemengde bedrijven aan onder andere de Nieuweweg.  Het gebied waarin De Veense Poort ligt, kijkt terug op een rijke geschiedenis. Zo zijn er in het verleden de eerste wegen aangelegd die in feite de grondslag vormden voor het ontstaan van Veenendaal. En nog steeds is het gebied uitstekend bereikbaar. Bijvoorbeeld via de Nieuweweg aan de oostkant van De Veense Poort. Voor de toekomstige bewoners is de centrale ligging van Veenendaal natuurlijk uitermate gunstig. Tijdens de verschillende bouwfasen komt de goede bereikbaarheid van pas bij het aanleveren van bouwmaterialen. Bron: http://www.cobouw.nl/bouwbericht/1607661-de-verandawoning-compact-woningtype-de-veense-poort lees verder »»
 • 20 oktober 2015
  Op vrijdag 6 november aanstaande start de verkoop van 14 Timpaan Verandawoningen van nieuwbouwproject De Veense Poort tijdens de Nieuwbouwbeurs Veenendaal. Op vrijdag 6 november van 18.00 – 21.00 uur en op zaterdag 7 november van 11.00 – 15.00 uur is de Nieuwbouwbeurs te bezoeken in het gemeentehuis Veenendaal. Dit deelplan bestaat uit 8 Timpaan Verandawoningen Smart (prijzen vanaf € 159.500,- VON) en 6 Timpaan Verandawoningen Large (prijzen vanaf € 249.500,- VON). Kijk voor meer informatie op: www.deveensepoort.nl lees verder »»
 • 14 juli 2015
  Op 8 juli 2015 is de realisatieovereenkomst voor de bouw van 16 Timpaan Verandawoningen© in nieuwbouwproject De Linde te Heiloo getekend door Han Assink (commercieel directeur van Timpaan, linksonder op de foto) en Arnold Henselmans (directeur van Henselmans bouw, rechtsonder op de foto). Linksboven op de foto staat Peter Pronk, adjunct-directeur van Timpaan, en rechtsboven Bob Negenman, projectmanager bij Henselmans. Naar verwachting zal de bouw starten in september 2015. In plan Zuiderloo waar deelplan De Linde deel van uitmaakt komen ca. 275 woningen. Het zeer diverse en op verschillende doelgroepen gerichte woningbouwprogramma zal in verschillende fasen op de markt worden gebracht. Zie voor meer informatie over het project de website: http://heiloo-zuiderloo.nl. De makelaars van het project zijn  VLIEG Makelaars OG (Vestiging Alkmaar) 072 - 541 42 43 en Kuyper & Blom Makelaars 072 - 532 24 20 Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het project: https://nl-nl.facebook.com/Zuiderloo lees verder »»
 • 10 februari 2015
  Onderstaand artikel gaat over een Timpaan Verandawoning in het project Aan 't Park te Vijfhuizen. Hoofddorpse Courant, 29 januari 2015. Het Huis van de Week is weer een bijzonder huis. Met een oppervlakte van circa 65 vierkante meter uitermate geschikt voor starters of alleenstaanden. Het is een zogenaamde Verandawoning, gelegen aan het Jack Sharp park 35 in Vijfhuizen, een kleine nieuwe wijk pal achter de voetbalvelden en met het Vijfhuizerpark om de hoek. Je verkijkt je er op als je de straat in komt. Het is zo'n leuk huis! De huizen zijn in 2012 gebouwd. Roy Stokman, jawel die van het Roy Stokman Timmer- en Onderhoudsbedrijf uit Vijfhuizen, en twee van vrienden kochten er allemaal één. "Roy heeft het huis casco gekocht", vertelt zijn vriendin Kelly, "want hij heeft een eigen timmerbedrijf. Dus dat hij het zelf helemaal af zou bouwen, lag wel voor de hang. En hij is een Pietje Precies, het is echt een heel mooi huis geworden. De keuken in ons huis en in dat van zijn vrienden is hetzelfde. Want als je er drie kocht, kreeg je meer korting...Maar het is een super keuken, met alle er op en er aan." De begane grond is één grote ruimte. In de royale en lichte woonkamer en de open keuken licht een fraaie donkergrijze (grootformaat) plavuizenvloer, volledig voorzien van vloerverwarming. Via grote openslaande deuren komt men op de veranda (zuidoost-ligging). Via een heel handig gemaakte open trap komt men op de eerste verdieping. Hier is één grote slaapkamer en een moderne en volledig betegelde badkamer met douchecabine, toilet, wastafel en vloerverwarming. Vanuit de badkamer heeft men toegang tot de was - annex stookruimte, waar ook de box is van het mechanische ventilatie. Op de eerste verdieping ligt een donkere laminaatvloer. De tegels in de badkamer zijn hetzelfde als op de begane grond. Dan is er nog een vliering, met voldoende bergruimte. "Het is echt zo'n ontzettend leuk huisje", besluit Kelly. "Heel anders dan een appartement. Ik heb hier vaak zo'n vakantiegevoel. Je woont hier heel rustig, maar Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen zijn allemaal heel snel bereikbaar. Ik loop 10 minuutjes naar de bus en dan ben ik in 20 minuten op mijn werk op Schiphol. Echt ideaal." lees verder »»
 • 3 februari 2015
  1e Melmseweg in ontwikkeling Op woensdag 11 februari vindt er een inspraakavond plaats over de plannen voor het nieuwbouwproject aan de 1e Melmseweg te Veenendaal. De architect, de ontwikkelaars en de makelaars zijn erg benieuwd naar uw mening over de indeling, de grootte en de ligging van de appartementen en de woningen. De ontwikkelaar zal een aantal alternatieven presenteren, waarop u kunt reageren. Voordat dit project definitief wordt gemaakt, en in verkoop gaat is er nu nog de kans veranderingen op te nemen, en zo uw wensen op tekening door te voeren. De inspraakavond zal worden gehouden op woensdagavond 11 februari 2015, vanaf 19.30 uur op de Veenderhoeve, Stationsweg 5, de Klomp. U kunt de huidige uitwerking van de plannen alvast online bekijken op: http://www.facebook.com/deveensepoort Hier vindt u het stedenbouwkundige plan, plattegronden van de woningen en een aantal visualisaties zoals gepresenteerd op de Nieuwbouwbeurs van de gemeente die 9 november 2014 werd gehouden.\ We hopen van harte u te mogen verwelkomen en onder het genot van een kopje koffie de plannen te bespreken. lees verder »»
 • 13 januari 2015
  PERSBERICHT Rijsenhout, 7 januari 2014 Betaalbare starterswoningen van Timpaan in Heerhugowaard extreem laag in energieverbruik Het lage energieverbruik van de 24 Timpaan Verandawoningen in het project Het Groene Kruid gelegen aan De Weegbree, Tijm en Melisse te Heerhugowaard overtreft ieders verwachting. De unieke woningen voldoen aan hoge bouwtechnische en organisatorische criteria en zijn daardoor laag energievragend (label A++++) en onderhoudsarm. Bovendien bieden de Verandawoningen een hoog wooncomfort en een gezond leefklimaat. Koppen VastGoed heeft direct na oplevering van de woningen meer dan een jaar het energiegebruik gemonitord van negen woningen van project Het Groene Kruid. De verwachtingen waren hoog gespannen bij deze laag energievragende woningen. Maar het werkelijke verbruik van gas en elektra ligt circa 25-50% onder het laag geschatte verbruik. De voorbereidingen, de uitvoering en de verrichtte prestatiemetingen voorspelde het al, maar nu is het door de energiemeter bewezen. “Een fantastisch resultaat,” aldus Willem Koppen. Op voorhand was ingeschat dat de gemiddelde energiekosten voor gas en elektra op € 50,- per maand zou komen voor de zogenaamde ‘rug aan rug’ woningen en € 65,- per maand voor de zogenaamde ‘doorzon’ woningen. In de praktijk bleek dat de werkelijke kosten respectievelijk € 24,75 en € 46,80 per maand bedragen. De negen bewoners die deelnamen aan het monitoren van het energieverbruik namen van Han Assink van ontwikkelaar Timpaan een taart en de opbrengst- en verbruikskaart in ontvangst. Han Assink van Timpaan: “De Verandawoning is een eigen concept van Timpaan en we bewijzen dat ook betaalbare starterswoningen met een VON prijs vanaf € 139.900,-- ook zo kunnen worden ontwikkeld dat de koper de uiteindelijke winnaar is met extreem lage woonlasten. Hier doen we het uiteindelijk voor.” lees verder »»