Logo

Banner Verandawoning actueel

 • Wilgenhof Woubrugge
 • Het Groene Kruid Heerhugowaard
 • Het Groene Kruid Heerhugowaard
 • Slingerak De Meern

In de media

 • 26 april 2016
  Onderstaand artikel verscheen in het AD Utrechts Nieuwsblad op 9 april 2016. Eigenaren dolgelukkig met hun verandawoningen UTRECHT - door MATHIJS STEINBERGER Dolgelukkig zijn de eigenaren van de verandawoningen in De Meern. Een eigen huis vanaf 164.500 euro: een lager geprijst nieuwbouwhuis in de stad is niet te vinden. Marja Ashouwer (54) staat tevreden in de woonkamer. Ze heeft zojuist symbolisch de sleutel overhandigd gekregen van wethouder Paulus Jansen. ,,Het is niet groot, maar heel... lees verder »»
 • 1 december 2015
  Cobouw, 26 november 2015. Door Theo Leoné. Aan de westkant van Veenendaal, nabij de Rondweg-West, worden 250 woningen gebouwd. Ze zijn onderdeel van het bouwplan De Veense Poort, dat in opdracht van De Veense Poort Vastgoed BV wordt ontwikkeld door Timpaan. De huizen worden fasegewijs gebouwd. Tijdens de eerste fase verrijzen zo’n negentig woningen. Het betreft circa 46 grondgebonden verandawoningen en ongeveer 42 appartementen. De verandawoningen worden aan en rond de 1e Melmseweg gebouwd... lees verder »»
 • 10 februari 2015
  Onderstaand artikel gaat over een Timpaan Verandawoning in het project Aan 't Park te Vijfhuizen. Hoofddorpse Courant, 29 januari 2015. Het Huis van de Week is weer een bijzonder huis. Met een oppervlakte van circa 65 vierkante meter uitermate geschikt voor starters of alleenstaanden. Het is een zogenaamde Verandawoning, gelegen aan het Jack Sharp park 35 in Vijfhuizen, een kleine nieuwe wijk pal achter de voetbalvelden en met het Vijfhuizerpark om de hoek. Je verkijkt je er op als je de... lees verder »»
 • 14 juli 2014
  Bouwwereld 20, juni 2014 In Het Groene Kruid in Heerhugowaard gingen 24 duurzame en energiezuinige starterswoningen als warme broodjes over de toon­bank. De woningen werden gebouwd op basis van een prestatie­contract met zeer hoge eisen aan de EPC. Ontwikkelaar Timpaan heeft vanaf het begin aangestuurd op een andere benadering van het bouwproces. Er zouden geen concessies worden gedaan aan de gewenste hoge kwaliteit. De mooie woorden in de verkoopfolder moesten door de bouwers bewezen en... lees verder »»
 • 27 juni 2014
  Stimuleringsfonds Volkshuisvesting, 23 juni 2014. Op 5 juni jl. is de verkoop van het woningbouwproject Slingerak gestart. Het project omvat bijzondere villa’s en zeer betaalbare Verandawoningen voor starters. ​ De locatie van het nieuwbouwproject bevindt zich direct op de overgang van de nieuwe bebouwing van Langerak en de historische lintbebouwing aan de Zandweg in De Meern. De woningen in Slingerak zijn ontwikkeld volgens de principes van Duurzaam Bouwen. Uitgangspunt is een laagenergie... lees verder »»
 • 27 juni 2014
  Vastgoedjournaal, 23 juni 2014. Dat de nieuwbouwwoningmarkt aantrekt, is merkbaar in De Meern waar projectontwikkelaar Timpaan de verkoop van het woningproject Slingerak is gestart. Voor de betaalbare Verandawoningen voor starters en bijzondere villa’s bleek veel belangstelling. Bij de sluiting van de inschrijfperiode zijn maar liefst 82 inschrijvingen binnen gekomen voor 40 woningen, zo meldt de ontwikkelaar. Bron: Vastgoedjournaal lees verder »»
 • 24 juni 2014
  Dichtbij, 24 juni 2014. Projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout is op 5 juli gestart met de verkoop van het woningbouwproject Slingerak. De verkoopmanifestatie bij Beumer Garantiemakelaars is druk bezocht en de geïnteresseerden zijn zeer enthousiast over de bijzondere villa’s en de zeer betaalbare Timpaan Verandawoningen voor starters.  Bij de sluiting van de inschrijfperiode zijn 82 inschrijvingen binnen gekomen voor 40 woningen. Op 1 vrijstaande stadsvilla na staan alle woningen onder... lees verder »»
 • 3 juni 2014
  AD/ Utrechts Nieuwsblad, 1 juni 2014. Door Mathijs Steinberger In Leidsche Rijn komen 28 starterswoningen voor een spotprijsje. Kopers krijgen een compleet huis met twee slaapkamers een veranda of tuin vanaf 164.500 euro vrij op naam. Projectontwikkelaar Timpaan bouwde eerder in Noord-Holland en Zuid-Holland 200 'verandawoningen' en past het concept nu voor het eerst in Utrecht toe.Op 5 juni gaan de 28 woningen in de verkoop die gebouwd gaan worden in Langerak. Maarten Leschot van Timpaan... lees verder »»
 • 20 mei 2014
  Leidsch Dagblad, 20 mei 2014 Door Annelies Karman WOUBRUGGE - Denise van Grinsven (24) en Dennis Rijneker (26) staan te popelen om te verhuizen naar Woubrugge, waar de bouw van hun huis nét is begonnen. Ze hebben een eengezinswoning gekocht in het nieuwbouwproject Wilgenhof, dat straks 44 huizen telt. De twee wonen nu in Alphen. Van Grinsven vertelt waarom zij en haar vriend Rijneker deze stap zetten. Verlaten jullie de stad bewust? ,,Nee, eigenlijk niet. Dit project kwam op ons pad en we... lees verder »»
 • 11 maart 2014
  De Aannemer, februari 2014 Tekst: Paul Diersen Vooraf kennis delen voor sublieme uitvoering Eén continue kwaliteitscheck Optimale kwaliteit als uitgangspunt bij het bouwen van nieuwe woningen. Niet als loze verkoopkreet, maar échte, gemeten kwaliteit. Henselmans Bouwbedrijf zette 24 starterswoningen neer in Heerhugowaard voor ontwikkelaar Timpaan, onder begeleiding van Koppen VastGoed. “Iets goed, functioneel uitvoeren, kost niets extra’s.” In elke folder en op elke website van... lees verder »»

Pagina's