Logo

Banner Verandawoning actueel

 • Wilgenhof Woubrugge
 • Het Groene Kruid Heerhugowaard
 • Het Groene Kruid Heerhugowaard
 • Slingerak De Meern

Persberichten

 • 7 juni 2016
  Op vrijdag 3 juni heeft wethouder Fred Dellemijn de eerste sleutel van de Timpaan Verandawoning®, een grondgebonden starterswoning-concept van Timpaan, in nieuwbouwproject De Linde in Zuiderloo uitgereikt. De komende weken worden de overige 15 Verandawoningen van het project opgeleverd door aannemer Henselmans uit Noord-Scharwoude.  In oktober vorig jaar is begonnen met de bouw van de wijk De Linde. Timpaan uit Rijsenhout ontwikkelt het project en realiseert er in totaal 70 woningen. In... lees verder »»
 • 12 april 2016
  PERSBERICHT Rijsenhout, 8 april 2016 Op vrijdag 8 april heeft wethouder Paulus Jansen van de gemeente Utrecht de eerste sleutel uitgereikt aan een van de kopers van een starterswoning in nieuwbouwproject Slingerak in De Meern. Het project in de wijk Langerak bestaat uit 28 Timpaan Verandawoningen voor starters, 8 geschakelde stadsvilla’s en 1 monumentale villa aan de Zandweg. Wethouder Paulus Jansen: ‘De Verandawoning van Timpaan biedt bijzonder veel kwaliteit tegen een zeer betaalbare... lees verder »»
 • 13 januari 2015
  PERSBERICHT Rijsenhout, 7 januari 2014 Betaalbare starterswoningen van Timpaan in Heerhugowaard extreem laag in energieverbruik Het lage energieverbruik van de 24 Timpaan Verandawoningen in het project Het Groene Kruid gelegen aan De Weegbree, Tijm en Melisse te Heerhugowaard overtreft ieders verwachting. De unieke woningen voldoen aan hoge bouwtechnische en organisatorische criteria en zijn daardoor laag energievragend (label A++++) en onderhoudsarm. Bovendien bieden de Verandawoningen een... lees verder »»
 • 16 december 2014
  PERSBERICHT Rijsenhout, 13 oktober 2014 Timpaan start bouw 7 nieuwbouwprojecten Projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout heeft onlangs besloten te starten met de uitvoering van 7 nieuwbouwprojecten in de gemeenten Alkmaar,  Lisse, Haarlemmermeer, Nijkerk, Aalsmeer, Bodegraven-Reeuwijk en Utrecht. De verkoop van de projecten verloopt zo voorspoedig dat het startsein kan worden gegeven voor de bouw van desbetreffende projecten. Jaap Zwart, algemeen directeur van Timpaan, is verheugd over de... lees verder »»
 • 28 november 2014
  PERSBERICHT Rijsenhout, 28 november 2014 Timpaan start woningbouwproject Slingerak in De Meern Op dinsdag 2 december 2014 start projectontwikkelaar Timpaan met de werkzaamheden van het nieuwbouwproject Slingerak in De Meern. Op dit moment is 90% van de 40 koopwoningen verkocht. Wethouder Paulus Jansen van de gemeente Utrecht is gevraagd de officiële handeling op de bouwplaats te verrichten. Met groot materieel zal de wethouder op spectaculaire wijze een aanvang maken met de... lees verder »»
 • 3 juni 2014
  Rijsenhout, 3 juni 2014. De verkoop van de laatste 40 nieuwbouwwoningen in Langerak start op 5 juni a.s. Het project bestaat uit 28 betaalbare Timpaan Verandawoningen® voor starters, 8 geschakelde stadsvilla’s, 3 vrijstaande stadsvilla’s en 1 vrijstaande monumentale villa. De locatie van het nieuwbouwproject bevindt zich direct op de overgang van de nieuwe bebouwing van Langerak en de historische lintbebouwing aan de Zandweg. Juist deze locatie maakt dit project zo bijzonder, op de grens van... lees verder »»
 • 20 mei 2014
  Op vrijdag 16 mei is onder grote belangstelling, de bouw van ‘Wilgenhof’ in Woubrugge officieel gestart door het slaan van de eerste paal. Het project is ontwikkeld door Timpaan uit Rijsenhout in samenwerking met  Bolton Ontwikkeling uit Zegveld en wordt gerealiseerd door Bolton Bouw. Wethouder Henk Hoek heeft de officiële handeling verricht door het slaan van de eerste paal van het eerste bouwblok. Voor de officiële handeling werden er toespraken gehouden door de wethouder, de algemeen... lees verder »»
 • 11 februari 2014
  Rijsenhout, 11 februari 2014Na een geslaagde verkoop, hebben Timpaan en Bolton op dit moment 70% van de woningen verkocht en kunnen zij starten met de bouw van 39 woningen.In mei 2014 zal er met de bouwwerkzaamheden worden gestart van het project Wilgenhof te Woubrugge. Het nieuwbouwproject aan de Wilgenlaan omvat 5 geschakelde villa’s, 6 Levensloopbestendige woningen en 28 Timpaan Verandawoningen voor starters en gezinnen. De aannemer is Bolton Bouw uit Zegveld.Wegens het grote verkoopsucces... lees verder »»
 • 21 oktober 2013
  Op 21 oktober zijn alle Timpaan Verandawoningen in het project Het Groene Kruid te Heerhugowaard opgeleverd. De woningen staan in het plandeel Luna in één van de grootste energie-neutrale wijken van de wereld genaamd de Stad van de Zon. De unieke woningen voldoen aan de hoogste bouwtechnische criteria en zijn daardoor laag energievragend (label A++++) en onderhoudsarm. Bovendien bieden de Verandawoningen het hoogste wooncomfort en een gezond leefklimaat.Met drie kamers en een ruime veranda, al... lees verder »»
 • 3 juli 2013
  Heiloo/ Rijsenhout, 3 juli 2012 - Ontwikkelaar Timpaan en de gemeente Heiloo hebben de samenwerkingsovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van ongeveer 275 woningen in het nieuwe woongebied Zuiderloo in Heiloo. Gezien de algehele onzekere economische situatie zijn beide partijen bijzonder blij met dit mooie resultaat en gaan zij aan de slag met de ontwikkeling van dit deel van Zuiderloo. Naar verwachting kan Timpaan eind 2013 de eerste ontwikkelfase in de verkoop brengen. Daaraan... lees verder »»

Pagina's