Logo

Verandawoning Banner

  • Timpaan Verandawoning

Alle projecten

Hoofddorp
Het Gemaalhuis

Timpaan ontwikkelt op loopafstand van het stadshart in Hoofddorp een nieuwe woonwijk: Het Gemaalhuis. Op deze nieuwe woningbouwlocatie komt een gevarieerde mix van 84 woningen: 30 eengezins koopwoningen, 40 (vrije sector) huur- en 14 koopappartementen. 

Aalsmeer
Dorpshaven-Zuid laatste fase

In Aalsmeer centrum ontwikkelt Timpaan 231 woningen bestaande uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.De locatieDe locatie van het project Dorpshaven-Zuid is gelegen tussen de Burgemeester Kasteleinweg (N201), Dorpsstraat, Lijnbaan en de Oosteinderweg.Stedenbouw en architectuurstijl

Bodegraven
Nieuw Weideveld fase 3

Woonbeleving aan het Limespark

Heerhugowaard
Nieuw Waard fase 3

Heerhugowaard, de stad van kansenPrachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen wordt Nieuw Waard gerealiseerd. Een nieuw stukje Heerhugowaard, de stad van kansen! Nieuw Waard met kansen en mogelijkheden voor iedereen. Fase 3, bestaande uit 37 extra duurzame woningen, is op 20 februari in verkoop gegaan.De wijk in de wijk

De Kwakel
De Kleine Weelde

Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel.Op deze plek realiseert Timpaan in samenwerking met NOAHH architecten de meest innovatieve woningen van Uithoorn en omgeving. Comfortwoningen (met het complete woonprogramma op de begane grond) en eengezinswoningen (waar ook deze mogelijkheid bestaat) in bijzondere architectuur.

Heiloo
De Linde Exclusief

AlgemeenIn het kader van Wonen in het Groen ontwikkelt Timpaan de komende jaren in het gebied Zuiderloo circa 275 woningen, waarvan 59 woningen in het vorige deelplan zijn gerealiseerd.In De Linde Exclusief komen 22 luxe, royale woningen aan de ‘Goudader’ van Zuiderloo. Het deelplan bestaat uit:

Heerhugowaard
Nieuw Waard

Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen in Heerhugowaard ligt project Nieuw Waard, bestaande uit 98 woningen verdeeld over diverse typen: vrijstaande-, twee-onder-een-kap-, comfort-, eengezins- en verandawoningen.

Veenendaal
De Veense Poort

Aan de 1e Melmseweg in Veenendaal ontwikkelt Timpaan in samenwerking met Veense Poort Vastgoed B.V. 160 grondgebonden woningen en appartementen.

De Meern
Slingerak

In De Meern (Leidsche Rijn) in de gemeente Utrecht ontwikkelde Timpaan 28 Timpaan Verandawoningen® voor starters en 12 vrije sectorwoningen.

Woubrugge
Wilgenhof

Midden in het Groene Hart, in de gemeente Kaag en Braassem ontwikkelde Timpaan in samenwerking met Bolton uit Woerden 45 Timpaan Verandawoningen®, voor uiteenlopende doelgroepen.

Heiloo
Zuiderloo

De Linde 2 gaat 12 juni in verkoop, met daarin 63 woningen verdeeld over diverse woningtypen.

Heerhugowaard
Het Groene Kruid

24 sfeervolle en bijzonder energiezuinige Timpaan Verandawoningen in de Stad van de Zon.

Vijfhuizen
Aan 't Park

Kleinschalig woningbouwplan met 44 woningen met extra veel aandacht voor comfortabel en gelijktijdig milieubewust wonen.

Leerdam
Leerdam - De Veranda

In opdracht van Kleurrijk wonen uit Geldermalsen ontwikkelde Timpaan, in samenwerking met Bloeii Ontwikkeling en BM Bouw, 20 Timpaan Verandawoningen®.

Kroondomein Leimuiden Verandawoningen
Leimuiden
Kroondomein

In opdracht van Woondienst Aarwoude heeft Timpaan in de gemeente Kaag en Braassem 48 betaalbare Timpaan Verandawoningen® ontwikkeld.

Reeuwijk-Dorp
Leeuwenhart

Timpaan ontwikkelde in het hart van Reeuwijk-Dorp 27 Timpaan Verandawoningen® en 4 vrije kavels voor (door)starters, gezinnen en senioren.

Lisserbroek Lisserveld
Lisserbroek
Lisserveld

Timpaan ontwikkelde 38 Verandawoningen® met VONprijzen va €99.500,-- (incl. BTW en grond), 16 tweekappers en 16 luxe terrasappartementen.

Modelwoning Verandawoning
Lelystad
Modelwoning Veranda

In Lelystad heeft Timpaan een modelwoning ontwikkeld om geïnteresseerden een indruk te geven van het concept van de Timpaan Verandawoning®.

Verandakwartier Ursem
Ursem
Verandakwartier

Betaalbare starters-, eengezins- en levensloopbestendige woningen aan de groene rand van Ursem.

Breeland De Zilk Verandawoningen
de Zilk
Breeland

In opdracht van Woningstichting Sint Antonius van Padua uit Noordwijkerhout zijn in De Zilk 8 Timpaan Verandawoningen® ontwikkeld.

De Haak Zegveld
Zegveld
De Haak

In Zegveld ontwikkelde Timpaan 8 betaalbare Timpaan Verandawoningen voor starters, in opdracht van woningcorporatie SWW uit Woerden.

Het Graanhuis Beinsdorp Verandawoningen
Beinsdorp
Het Graanhuis

Op het terrein van een voormalig graanbedrijf in Beinsdorp heeft Timpaan een kleinschalige woonwijk ontwikkeld.