Logo

Verandawoning Banner

  • Timpaan Verandawoning

Gerealiseerde projecten

De Meern
Slingerak

In De Meern (Leidsche Rijn) in de gemeente Utrecht ontwikkelde Timpaan 28 Timpaan Verandawoningen® voor starters en 12 vrije sectorwoningen.

Woubrugge
Wilgenhof

Midden in het Groene Hart, in de gemeente Kaag en Braassem ontwikkelde Timpaan in samenwerking met Bolton uit Woerden 45 Timpaan Verandawoningen®, voor uiteenlopende doelgroepen.

Heerhugowaard
Het Groene Kruid

24 sfeervolle en bijzonder energiezuinige Timpaan Verandawoningen in de Stad van de Zon.

Vijfhuizen
Aan 't Park

Kleinschalig woningbouwplan met 44 woningen met extra veel aandacht voor comfortabel en gelijktijdig milieubewust wonen.

Leerdam
Leerdam - De Veranda

In opdracht van Kleurrijk wonen uit Geldermalsen ontwikkelde Timpaan, in samenwerking met Bloeii Ontwikkeling en BM Bouw, 20 Timpaan Verandawoningen®.

Kroondomein Leimuiden Verandawoningen
Leimuiden
Kroondomein

In opdracht van Woondienst Aarwoude heeft Timpaan in de gemeente Kaag en Braassem 48 betaalbare Timpaan Verandawoningen® ontwikkeld.

Reeuwijk-Dorp
Leeuwenhart

Timpaan ontwikkelde in het hart van Reeuwijk-Dorp 27 Timpaan Verandawoningen® en 4 vrije kavels voor (door)starters, gezinnen en senioren.

Lisserbroek Lisserveld
Lisserbroek
Lisserveld

Timpaan ontwikkelde 38 Verandawoningen® met VONprijzen va €99.500,-- (incl. BTW en grond), 16 tweekappers en 16 luxe terrasappartementen.

Modelwoning Verandawoning
Lelystad
Modelwoning Veranda

In Lelystad heeft Timpaan een modelwoning ontwikkeld om geïnteresseerden een indruk te geven van het concept van de Timpaan Verandawoning®.

Verandakwartier Ursem
Ursem
Verandakwartier

Betaalbare starters-, eengezins- en levensloopbestendige woningen aan de groene rand van Ursem.

Breeland De Zilk Verandawoningen
de Zilk
Breeland

In opdracht van Woningstichting Sint Antonius van Padua uit Noordwijkerhout zijn in De Zilk 8 Timpaan Verandawoningen® ontwikkeld.

De Haak Zegveld
Zegveld
De Haak

In Zegveld ontwikkelde Timpaan 8 betaalbare Timpaan Verandawoningen voor starters, in opdracht van woningcorporatie SWW uit Woerden.

Het Graanhuis Beinsdorp Verandawoningen
Beinsdorp
Het Graanhuis

Op het terrein van een voormalig graanbedrijf in Beinsdorp heeft Timpaan een kleinschalige woonwijk ontwikkeld.